اطلاعاتی درباره ای اینستنت

هواپز اینستنت؛ ساخت تجربه‌ای متفاوت از غذاهای سرخ شده

در واقع مفهوم آشپزی با هوای گرم موضوع جدیدی نیست. در اواسط قرن بیستم، یک سرآشپز فرانسوی به نام آندره گیلرمو، دستگاه “توربو برویلر” را به ثبت رساند که از یک فن برای گردش هوای گرم برای پخت استفاده می کرد. با این حال، تا قرن بیست و یکم بود که این ایده به واقعیت تبدیل شد و ما اکنون آن را به عنوان سرخ کن بدون روغن یا هواپز می شناسیم.

نحوه کارکرد هواپز اینستنت

در واقع هواپز اینستنت به عنوان یک فر کانوکشن کوچک عمل می‌کند. این دستگاه از فناوری گردش سریع هوای گرم برای پختن غذا با توزیع یکنواخت آن در سراسر محفظه پخت و پز استفاده می کند. در ادامه نگاهی به نحوه عملکرد هواپز Instant می‌اندازیم: 1. هیتر: هواپز اینستنت دارای یک هیتر (معمولاً در بالای هواپز قرار دارد) است که وظیفه تولید حرارت را دارد. 2. فن: یک فن قدرتمند که در بالای هیتر قرار دارد، جریان پرقدرتی از هوای گرم را تولید می‌کند. 3. محفظه پخت و پز: جایی است که غذا را در آن قرار می‌دهید. محفظه طوری طراحی شده است که هوای گرم به طور یکنواخت در اطراف غذا به گردش بیاید. 4. سبد یا سینی: غذا به وسیله یک سبد یا یک سینی در داخل محفظه پخت قرار می گیرد. این سبد یا سینی دارای سوراخ هایی است که اجازه می دهد هوای گرم در اطراف غذا به خوبی گردش داشته باشد و غذا را ترد کند. 5. کنترل پنل: سرخ کن بدون روغن اینستنت هم مثل سایر رقبایش دارای یک صفحه کنترل است که به شما امکان می دهد زمان و دمای پخت را تنظیم کنید. می توانید زمان و دمای پخت را مطابق با دستور پخت خود تنظیم کنید. سرخ کن اینستنت، هوای گرم را در اطراف غذا به گردش در می آورد و نتیجه یک غذای کاملاً سرخ شده ترد و خوشمزه است، اما اینبار یک غذای سرخ شده با بافت ترد و دلخواه را بدون غوطه ور شدن در استخری از روغن داغ تجربه می‌کنید. همچنین میزان چربی و کالری غذاهای سرخ شده مورد علاقه تان به کمک هواپز اینستنت به شدت کاهش می‌یابد.

مزایای استفاده از هواپز‌های Instant

1. پخت و پز سالم تر: هواپزهای اینستنت هم مانند سایر هواپزها استفاده بسیار کم و حتی در برخی غذاها کاملا بدون استفاده از روغن، به کاهش میزان کالری و چربی وعده های غذایی شما کمک می‌کنند. شما می توانید از همان بافت ترد غذاهای سرخ شده بدون به خطر

 انداختن سلامتی خود لذت ببرید. 2. زمان کمتر برای آشپزی: پختن سریعتر غذا با هواپز به نسبت روش‌های سنتی سرخ کردن غذاها، این وسیله را به ابزاری ارزشمند برای افراد و خانواده‌های پر مشغله تبدیل کرده است. 3. تنوع در پخت: هواپزهای اینستنت توانایی پخت

 غذاهای زیادی را دارند. از مرغ سرخ شده و سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا سبزیجات بریان، ساندویچ‌های گریل شده و حتی خوراکی‌ها و دسرهایی مثل کیک و

 کلوچه و براونی. 4. ریخت و پاش و کثیفی کمتر: با دردسر پاشیده شدن روغن به اطراف در هنگام سرخ کردن و سختی تمیز کردن آن از روی ظروف، سطوح گاز و آشپزخانه خداحافظی کنید. فرآیند پخت و پز توسط هواپزها در داخل محفظه پخت و پز صورت می‌گیرد و در نتیجه قرار نیست جای دیگری روغنی یا کثیف شود. 5. صرفه‌جویی در مصرف انرژی: سرخ کن های Instant در مقایسه با فرها و اجاق ها از نظر مصرف انرژی کارآمدتر هستند و انرژی کمتری را نسبت به آنها مصرف می‌کنند. 6. کاهش بوی نامطبوع روغن: سرخ کردن به روش‌های دیگر باعث می‌شد آشپزخانه شما برای ساعت ها بوی روغن بدهد.ولی سرخ کردن با هواپز اینستنت بوی آشپزی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و دیگر خبری از بوی نامطبوع روغن سوخته در کار نیست. 7. تمیز کردن آسان: اکثر اجزای هواپز اینستنت قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند و این نکته تمیز کردن بعد از آشپزی را آسان می‌کند.


Instant Brands Inc. یک شرکت فروش طیف وسیعی از لوازم آشپزخانه است. این شرکت توسط رابرت وانگ، یی کوین و سه شریک کانادایی دیگر در سال 2009 تأسیس شد. آنها توزیع کننده و طراحان زودپز و مولتی کوکر های اینستنت و سایر محصولاتی هستند که تحت نام برندهای Instant فروخته می شوند.

مشاهده بیشتر